fbpx Ga naar hoofdinhoud
divider

Praktische info

divider

 

Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM. Bewaar je ticket, geniet later.

divider

Locatie & bereikbaarheid

Oude Gracht 2, 9341 AA Veenhuizen

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het gevangenismuseum. Vanaf de parkeerplaats is het een paar minuten lopen naar het terrein.

divider

Groepen

Groepen vanaf 20 personen bezoeken Het Pauperparadijs tegen een gereduceerd tarief. Tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketingpartner Nationale Theaterkassa.
Voor vragen stuur een mail naar de Nationale Theaterkassa.

Uiteraard denken we graag met u mee over een arrangement op maat.

divider

Mindervaliden

De tribune heeft treden. Voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten zijn speciale plekken gereserveerd op rij 1 en 2. Deze zijn niet online te boeken. Reserveren van deze tickets kan op twee manieren: door telefonisch contact op te nemen via 0900 - 9203 (7 dagen p/w bereikbaar, € 0,45 pm) of een e-mail sturen met de gewenste voorstellingsdatum en aantal tickets naar info@ntk.nl dan boekt De Nationale Theaterkassa de juiste plaatsen voor u.

divider

Te doen in de omgeving

divider

Eten & drinken

divider

Vervoer

U kunt in Veenhuizen komen met het openbaar vervoer: Vanaf station Assen neemt u bus 14 richting Drachten. Vanaf halte Generaal van de Boschweg in Veenhuizen is het ongeveer tien minuten lopen naar de locatie.

Ook werken wij weer samen met Bramtax, die rijdt tussen station Assen en Veenhuizen. Voor € 8,50 p.p. kunt u een enkele rit boeken. Zo kunt u na afloop van de voorstelling makkelijk en goedkoop naar station Assen, omdat er dan geen bussen meer rijden. Reserveren kan via 0592-855666.

divider

Overnachting

divider

Kaartverkoop informatie

Prijzen

Rang 1 volwassenen€ 59,50
Rang 1 t/m 18 jaar€ 49,50
Rang 2 volwassenen€ 47,00
Rang 2 t/m 18 jaar€ 37,00

Try-out prijzen

Rang 1 volwassenen€ 49,50
Rang 1 t/m 18 jaar€ 39,50
Rang 2 volwassenen€ 37,00
Rang 2 t/m 18 jaar€ 27,00

Bij de aankoop van 20 groepstickets of meer ontvangt u 10% korting. Prijzen zijn inclusief € 2,50 servicekosten. Rolstoelgebruikers kunnen een eersterangs ticket aanschaffen en gratis een begeleider meenemen.

Telefonisch tickets reserveren?

Nationale Theaterkassa
T: 0900-9203

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 pm):
ma t/m vr: 9:00 tot 21:00 uur, za en zo: 10:00 tot 20:00 uur

Waar koop ik mijn voorstellingskaarten veilig?

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor theatervoorstellingen via het internet. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Graag willen we u op de hoogte brengen van waar u een kaartje wél moet kopen, zodat u niet teveel betaalt én zeker weet dat u een evenement ook binnenkomt.

Officiële kaarten voor Het Pauperparadijs zijn alleen te koop via: www.hetpauperparadijs.nl l www.ntk.nl l www.vanplan.nl

Voor meer informatie hierover kijk op www.weetwaarjekoopt.nl/waarkoopikveilig/

Back To Top